icon-arrow-r
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Hjem
Om oss
Nyheter
Arbeidsområder
Arbeidsområder
Helse
Næring
Oppvekst
Samferdsel
Studiesenter
Mat og reiseliv
Presseomtale
Publisert: 11.05.22
En oversikt over presseomtaler:
Markerte Lakseregionen som matregion: - Vi har et vanvittig mangfold
Rindal er med i europeisk matregion - Driva.no
«Gull fra Øyriket» vant internasjonal pris - Frøya.no
Vi håper selvfølgelig at det skal bli en kandidat herfra som går helt til topps - Hitra-froya.no
En av disse skal representere Frøya i europeisk kokkekonkurranse -froya.no
Hotell Frøya har fått europeisk kvalitetsstempel - Frøya.no
Seniorservice og rakvedpakka -BKS
Vil lage fylkets lengste langbord - med lokalmat - frøya.no
Inviterer til pizza og øl med lokal vri - hitra-froya.no
Vant internasjonal pris - Hitra-froya.no
Trøndelag blir europeisk gastronomi-region - disse er fortroppen fra øyriket - Hitra-froya.no
Lanserer Frøya-matpakke på bestilling - froya.no
Styrker dialog og samarbeid: — Målet er at ungdommene skal få mer kunnskap og økt forståelse - Avisa ST
Det har vært helt supert å se hvor engasjerte alle involverte er - Avisa ST
Serverte gourmetmiddag for eldre: – Dette er alt for fint til å kunne spises - Opp.no
Ete i lag - Trollheimsporten
Vi er ikke vant til retten, men det var godt - HF avisa
Vil rekruttere nye sjømat-glade - HF avisa
Lakseregionen med barneaktiviteter på Trøndersk Matfestival - Trollheimsporten
Bidro under matfestivalen: - Viser mangfoldet i regionen vår - Avisa ST