Fra bank til strategisk utviklingsarbeid i verdens beste region!

Publisert: 05.10.23

Thomas Solum Lystad er ansatt som daglig leder i IPR Trøndelag Sørvest, Lakseregionen. Det var 17 søkere til stillingen, og et enstemmig tilsettingsutvalg ønsker den nye daglige lederen velkommen!

Thomas Solum Lystad foto Kirsti Selstad

«I Thomas har vi fått en dyktig og engasjert daglig leder, som brenner for samfunnsutvikling i vår region. Thomas har en spennende bakgrunn som vil tilføre regionrådet nye perspektiver, samtidig som at han er vant til å lede ulike prosesser og mennesker», sier leder for regionrådet og ordfører på Frøya, Kristin Furunes Strømskag.

Thomas er for tiden engasjert i regionrådet som prosjektleder for å berede grunnen for et regionalt studiesenter. Han tiltrer som daglig leder allerede 5. oktober, og vil fortsatt ivareta prosjektledelsen i det pågående forprosjektet for etablering av studiesenter i regionen. Thomas skal lede et svært tverrfaglig sekretariat som har arbeidssted ved Skaun rådhus i Børsa, i tillegg til det strategiske utviklingsarbeidet i vår store og mangfoldige region.

Thomas er 35 år gammel, og oppvokst i Steinkjer. Han bor nå i Buvika i Skaun kommune, er gift med Marit og far til to gutter. På privaten er Thomas gjerne kjent for sitt engasjement i fotballen, både som fotballdommer i mange år - og nå som fotballtrener i Buvik Fotball.

Thomas har siden 2016 vært ansatt i SpareBank 1 SMN, og siden 2019 vært Banksjef i området Orkland, Skaun og Heim - i tillegg til at Aure også var en del av området hans i perioden som Banksjef. Med andre ord så kjenner han regionen svært godt.

«Jeg vil benytte anledningen til å takke for tilliten og gleder meg veldig til å komme i gang. Denne jobben gir meg en unik anledning til å jobbe med spennende tema i hele regionen vår, og det ser jeg virkelig fram til», sier Thomas Solum Lystad.

Kontaktpersoner:

Leder for Interkommunalt politisk råd, Trøndelag Sørvest: Kristin Furunes Strømskag, tel: 482 44 868

Thomas Solum Lystad, tel: 957 88 880