Kompetanseforum

Thomas Solum Lystad er ny prosjektleder for studiesenter

Publisert: 03.08.23

Thomas Solum Lystad er tilsatt som prosjektleder hos oss, og skal jobbe med etablering av studiesenter i vår region.

Thomas Solum Lystad foto Robert Øyum Jakobsen

Thomas Solum Lystad

I vår fikk vi tildelt prosjektmidler for å drive et omfattende utredningsarbeid på vegne av våre kommuner, og Thomas er nå godt i gang med dette arbeidet. Vi er veldig glade for å ha fått med Thomas på laget!

Thomas er opprinnelig fra Steinkjer, bor nå i Buvika, er gift og har to barn på hhv. 2 og 5 år. Thomas kommer fra SpareBank 1 SMN hvor han har jobbet siden 2016. Tidligere har han også jobbet i LO.


Kommunene i regionen er opptatt av tilgang på kompetanse og kompetanseutvikling for offentlig og privat sektor for å sikre robuste og bærekraftige lokalsamfunn. Muligheten for tilgang til relevant kompetanseheving der man bor er viktig for både kommunene og næringslivet i regionen.

Studiesentrene er en sentral del i jobben for å gjøre utdanning mer tilgjengelig for alle, og ikke minst skape en desentralisert studiestruktur som kan svare opp de mer regionale utfordringene man har på forskjellige steder. Det eksisterer i dag flere studiesenter i Norge som fungerer på en utmerket måte, og vi håper dette prosjektet vil føre til at vi får et topp moderne studiesenter i vår region.

Håper at alle som har gode tips og innspill – eller bare er nysgjerrige – tar kontakt med han i tiden framover.

Vi trenger alle gode innspill som måtte komme i den spennende perioden vi er inne i!